UV lamput ja järjestelmät

Teollisuuden prosessit vaativat usein juuri sen täsmälleen oikean ratkaisun, jossa otetaan huomioon myös ympäröivät olosuhteet. On valittava oikea UV-säteilyn spektri (säteilyn aallonpituuden alue), mitoitettava riittävä säteilyn teho, sekä otettava huomioon mm. vallitsevan ympäristön lämpötila, liikkeen ja tärinän, kosteuden ja veden vaikutus. Oleellista on myös valittavan lampun pituus sekä muut lampun mitat ja se mihin UV-lamppu kiinnitetään. Täydellinen yhteensopivuus UV lamppujen ja UV järjestelmän välillä takaa parhaan onnistumisen lopputuloksen kannalta.

Ilman ja veden puhdistus 

Valikoimissa erilaisia valmiita laitteita, mm. ilmanvaihtokanaviin sijoitettavia moduuleita. Keittiö UV ja UV-C puhdistusjärjestelmät sekä UV lamput keittiöhuuviin. Valikoimissa valmiit Heraeus Refit mallit - sekä varalamput olemassa oleviin huuviin.

Pintojen desinfiointia UV lampuilla 

Haitalliset ja vahingolliset itiöt ja basillit kuten bakteerit, itiöt ja sienet on poistettava täydellisesti elintarviketuotannon prosesseissa. UV-C desinfiointi on kokonaan kuivaprosessi ja kemikaalivapaa menetelmä. Sillä voidaan vähentää itiöiden määrää jopa 99.9999%:lla


Katso tästä eri UV-lamppumallit

Katso tästä UV-laitteet